Thursday, 27 February 2014

2 week tanpa laptop.

Assalammualaikum.

 Setelah 2 minggu berlalu,kita berjumpa kembali.Tanpa cerita yang hendak dikongsikan.


  • Saya pergi ke kursus kepimpinan.Hari pertama memang memenatkan.Tidur pukul 1.00 pagi.Dahlah kena bangun pukul 5.00 pagi.Kami bangunlah pukul 5 pagi.Pastu kami tengok budak laki tak bangun lagi.Dalam hati rasa macam nak kacau je mereka.Budak laki bangun pukul 6.30 pagi.Sungguh tidak adil.Tapi yang paling menyakitkan hati,abang-abang kelana suruh bangun awal,tapi mereka yang bangun lewat.Tapi kami berasa seronok dapat melihat buruj pari.Pastu lihat bintang-bintang yang menenangkan minda.
  • Banyak benda berlaku pada hari persekolahan.Ada pertandingan bola jaring,jadi ramai budak perempuan tak ada.Wan sangat kejam.Dia ambil beg kami dan letak dekat meja Syifa.Kat belakang meja syifa tu ada seorang budak lelaki.Sakit hati tul duduk dekat depan dia.
  • Ustazah Norisham tidak akan mengajar kami lagi.:'( Ustazah baru tu tak nampak friendly.Sedih gila.Orang yang tak khatam Al-Quran lagi je boleh belajar dengan dia.Saya dah khatam Al-Quran.
  • Kelmarin masuk bilik I-city.Buka unicliq.Wan duk ceroboh unicliq orang lain.Dia boleh masuk unicliq orang lain kerana semua password sama.12345 password kami.
  • Frozen sudah ada di astro best.YAHOOOOO.Kami nak pujuk ayah kami langgan.Seronoknya,seronoknya,seronoknya,SERONOKNYA....
 Itu jelah yang hendak di ceritakan.Bye bye.

Friday, 14 February 2014

YAHOO

Assalamualaikum.

 Kelmarin kami dapat jadi naib bendahari untuk olahraga.Seronoknya.Saya ingin ucap Thank You You.Pstu kita tengok pondok pakya dekat youtube.Sedih gila.Hendak menangis tetapi tahan. :'(
Rasa kesian sangat kat keluarga arwah.Tiba-tiba rasa takut pula nak masuk asrama.-_-' Baiklah,ini saja yang dapat dikongsikan.Cerita yang lain tulis dekat secret diary.

Sayonara....